Bel direct met dakdekker Almere
Wij zijn 24/7 bereikbaar

DIRECT CONTACT

Dakdekker Almere en loodgieter Almere, alles onder 1 dak!

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor je dakwerkzaamheden of loodgieterswerkzaamheden in Almere? Dakdekkers- en loodgietersbedrijf Almere is hét familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring. Wij geven de kennis over van generatie op generatie. Vakmanschap, service, kwaliteit en het beste maatwerk vind je bij ons familiebedrijf Dakdekkers- en loodgietersbedrijf Almere van S.K. Fleur.

Dakdekker Almere

Je kunt ons inschakelen voor alle voorkomende dakwerkzaamheden. Met uitzondering van kunststof daken kun je ons inschakelen voor het vervangen van een dakgoot tot het plaatsen van maatwerk zink en bitumen. Is je gehele dak toe aan renovatie? Wij zijn dé dakdekker in regio Almere voor groot onderhoud.

Elke opdracht is voor ons maatwerk, dit betekent dat we altijd uw dak komen inspecteren, voordat we een passende offerte kunnen opstellen. Vul dus gerust het formulier voor een GRATIS en vrijblijvende offerte in. We nemen direct telefonisch contact met jou op, om jouw situatie in kaart te brengen.

We hebben in de afgelopen jaren veel particulieren en zakelijke klanten mogen toevoegen aan ons klantenbestand. Wij kunnen jou zeker helpen met jouw dak. 

Dakreparatie Almere

Wij voeren vrijwel elke soort dakreparatie voor jou uit. Aangezien elke dakreparatie uniek is, kun je het best telefonisch contact opnemen voor een vrijblijvend advies, of maak gebruik van ons contactformulier dakreparatie. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak en brengen graag een scherpe offerte uit. Wij offreren altijd marktconform en hanteren altijd aantrekkelijke voorwaarden.

Dakisolatie Almere

Wij kunnen alle platte daken, schuine daken en dakkapellen van isolatie voorzien. Wil je vooraf advies bij het bouwen van een nieuw huis of woning? Vul je gegevens in op ons speciale contactformulier dakisolatie. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk te reageren.

Dakinspectie Almere

Ook jouw dak staat blootgesteld aan alle elementen. Van heet naar koud, nat naar droog weer, een dakinspectie in Almere is geen overbodige periodieke luxe. Je dak heeft zwaar te verduren met alle omstandigheden. Het is dan ook goed te bedenken dat het dak van iedere woning het meest onderhevig is aan onderhoud. Naast schilderwerk het meest voorkomende onderhoud aan iedere woning.

Om lekkages of andere problemen te voorkomen, is het aan te raden om regelmatig een dakinspectie uit te voeren. Wil je dit zelf niet doen, of heb je de kennis en expertise niet in huis? Bel dan ons dakdekkersbedrijf in Almere op 06-8113 6883.

BEL DIRECT 06 8113 6883

Stuur een e-mail voor een vrijblijvende prijsopgave naar contact@loodgietersbedrijfalmere.nl.

Over Ons

Loodgietersbedrijf Almere is een écht familiebedrijf. Het vakmanschap wordt van vader op zoon doorgegeven. Met een hecht team staan wij voor onze klanten, elkaar maar het belangrijkste, we staan altijd achter ons werk!

Lees verder…

Loodgieter Almere

Loodgietersbedrijf Almere S.K. Fleur is al jarenlang dé betrouwbare loodgieter in de regio Almere. Met onze unieke spoed service ben je er zeker van dat iedere verstopping of lekkage snel en vakkundig wordt verholpen. Wij maken gebruik van technieken die al jarenlang beproefd zijn in het loodgietersvak. Uiteraard ontvang je hier ook garantie op. Informeer naar de voorwaarden. Vul ons contactformulier loodgieter in of bel direct via 06 8113 6883

Verstoppingen Almere

Is je WC verstopt of afvoer verstopt? Neem dan direct contact op met ons Loodgietersbedrijf Almere, onze spoed loodgieter is snel ter plaatse om je probleem te verhelpen. Loodgietersbedrijf Almere is ruim beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per de week.

Onze vakmensen komen dezelfde dag nog bij jou langs en pakken het probleem aan. Loodgietersbedrijf Almere staat altijd voor je klaar!

Onderhoud door loodgieter

De meeste mensen zijn zich meestal niet bewust van het onderhoud dat aan leidingwerk, CV ketel, sanitair en afvoer moet plaatsvinden. Vaak komt een Loodgietersbedrijf bij je langs als het al te laat is. Zorg er voor dat je periodiek een kijkje neemt bij je leidingen, sanitair en afvoer om ernstige problemen te voorkomen. Door het grote aantal aanvragen voor ons specialisme voor dakwerkzaamheden en loodgieterswerkzaamheden, hebben besloten geen CV ketel werkzaamheden meer uit te voeren. Begint je afvoer al minder goed door te lopen. 

Dit is een tikkende “klus” die vroeg of laat professioneel gereedschap behoeft. Hoe eerder je een loodgieter inschakelt, hoe beter dit zal zijn.

Lekkage Almere

Als je hulp nodig hebt bij het verhelpen van een of meerdere lekkages, bijvoorbeeld als gevolg van stormschade, neem dan direct contact op met Loodgietersbedrijf Almere. Onze specialisten verhelpen iedere lekkage vakkundig. Of het nu gaat om een lekkende kraan of schade als gevolg van lekkage of een stuk bitumen wat is losgekomen. Bel direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Verstoppingen

Wanneer je last hebt van lekkage of een verstopping in Almere kun je rekenen op de diensten van S.K. Fleur. Wij hebben ervaring met het repareren van waterleidingen en kunnen complete installaties uitvoeren op het gebied van water, gas en riolering. Ook kun je ons inschakelen wanneer u een nieuwe CK ketel wilt installeren. Bij ons vind je dus alle expertise onder één dak!

Installatiewerk Almere

Niet alleen als er problemen zijn, kun je een beroep doen op ons dakdekkers- en loodgietersbedrijf Almere. Wij helpen je ook bij het installeren van leidingwerk, voor bijvoorbeeld je nieuwe huis, of bij een verbouwing. Zo kom je ook op een leukere manier in contact met een je toekomstige loodgieter, wij plaatsen je leidingwerk en ander installatiewerk aan op professionele wijze, zodat jij er jarenlang plezier aan kunt beleven. Je kunt ervan uitgaan dat wij onze werkzaamheden volgens de meest actuele wet en regelgeving uitvoeren.

Heb je een ander probleem in of rondom je huis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Loodgietersbedrijf Almere kan je zeker van dienst zijn. 

Voordelen Loodgietersbedrijf Almere

Snelle Spoedservice

Jarenlange expertise

Reparatie, Onderhoud & Inspectie

Persoonlijke aanpak