Installatiebedrijf Almere – Een betrouwbaar adres voor vakwerk!

Installatiebedrijf Almere? Voor een deskundig en ervaren installatiebedrijf in Almere bent u bij S.K. Fleur aan het juiste adres. Wij hebben vele tientallen jaren ervaring in loodgieterswerk, dakwerk en installatiewerk. Geen onnodige kosten en een prijsopgave is kosteloos. Het leveren en aansluiten van uw CV installatie, airconditioning, complete badkamer en het renoveren en repareren van daken is slechts een kleine greep uit ons dienstenassortiment.

Iedereen wil er warmpjes bijzitten. Warmte in elke ruimte en warm water voor bad, douche en keuken. Een ervaren en vakkundig fullservice installatiebedrijf in Almere met voldoende kennis voor het plaatsen, repareren en aansluiten van bekende topmerken. Jarenlange ervaring en een uitstekende staat van dienst. Bij S.K. Fleur bent u in Almere op het juiste adres!

Loodgieter Almere: 24 uurs Loodgietersbedrijf!

Waarom installatiebedrijf S.K. Fleur*?*

Een erkend installatiebedrijf in Almere? Wij installeren nieuwe CV ketels, onderhouden deze voor u en repareren deze. Daarnaast kunt u via ons installatiebedrijf radiatoren, vloerverwarming, ventilatiesystemen en bijvoorbeeld airconditioning laten aanleggen. Binnen ons installatiebedrijf werken wij uitsluitend met ervaren en goed opgeleid personeel. Zo bent u verzekerd van vakkundig afgeleverd werk.

Kwaliteit en persoonlijke service bij ons installatiebedrijf

In de aanpak van ons installatiebedrijf in Almere ziet u direct dat wij persoonlijk betrokken zijn bij uw projecten. U ziet dit terug in het advies van ons installatiebedrijf en de door ons aangeboden maatoplossingen. Allemaal bouwstenen die leiden tot een totaalpakket waar kwaliteit de bepalende factor is. Ervaar het zelf en neem contact op met ons installatiebedrijf in Almere. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Installatiebedrijf S.K. Fleur, de totaalinstallateur in Almere

Loodgietersbedrijf S.K. Fleur is een totaalinstallateur. Zo beperken wij ons niet in de aangeboden diensten maar proberen een zo breed mogelijk pakket aan diensten en producten aan te bieden. Of u nou behoefte heeft aan een installateur voor uw airconditioning of een installateur voor het aanleggen van riolering. Ons installatiebedrijf in Almere is hierin gespecialiseerd. Onze expertises? Loodgieterswerk, dakdekkerswerk, CV-installaties, airconditioning, klimaatbeheersing, sanitair, riolering, lekkages en vloerverwarming.

Direct prijsopgave?

Neem contact op met onze loodgieter voor een vrijblijvende prijsopgave!