Hellend dak

Hellend dak bedekken Almere

In Almere wordt volop gebouwd. Het gros van de woningen heeft een hellend dak. Ben je bezig met jezelf te oriënteren om een woning te bouwen en wil je een onafhankelijke professionele dakdekker die jouw dak met een helling bouwt of bedekt? Schakel ons dakdekkersbedrijf in en wij maken je offerte graag.

Is je dak hellende dak aan vervanging toe of wil je eerst dat wij voor een dakinspectie komen? Bel ons gerust om een afspraak te maken op 06-8113 6883.

De dakpan is een de meest voorkomende soorten dakbedekking voor een hellend dak. Dakpannen leggen is een specialistische klus. Wil je weten of wij jouw hellend dak kunnen bedekken met dakpannen? Wij plaatsen geen kunststof dakbedekking of leien daken.

In Almere en omgeving kunt u voor een pannendak de hulp inschakelen van ons dakdekkersbedrijf. Onze ervaren dakdekkers kunnen met alle soorten dakpannen werken.

Soorten dakbedekking voor hellende daken

Dakpannen

De dakpan is de meest gebruikte dakbedekking voor hellende daken. Dakpannen zijn er van klei, beton of leien en in vrijwel iedere denkbare kleur. Dakpannen zijn goed te vervangen en tegenwoordig is het gemakkelijk wanneer je een zonnestroominstallatie laat plaatsen. De installateur kan gemakkelijk de pannen omhoog schuiven. Dakpannen hebben een lange levensduur. Wij adviseren altijd een kleine voorraad extra dakpannen in huis te hebben. Mocht er door stormschade of het plaatsen van zonnepanelen schade zijn ontstaan, is de reparatie een kleine moeite.

Dakpannen met zonnestroom plaatsen wij niet. Hiervoor verwijzen je graag naar een concullega die je hierbij kunt helpen.

Plaatmateriaal

Je kunt er ook voor kiezen om je hellende dak te voorzien van metaalplaten: aluminium, koper of zink. Aluminium is van deze metaalsoorten het meest buigzaam en dus geschikt voor uitzonderlijke dakvormen. Als je jouw woning een strakke, moderne uitstraling wilt geven zijn deze dakplaten de juiste keuze. Daarnaast heeft iedere metaalsoort een lange levensduur, die varieert van minimaal 50 (aluminium) tot maximaal 100 jaar (zink)! Daarnaast zijn dakplaten zeer onderhoudsarm.

Kunststof

Kunststof dakbedekking wordt toegepast op platte of licht hellende daken. In tegenstelling tot bij roofing, wordt er geen brander gebruikt om de kunststof aan te brengen. Doordat kunststof een licht materiaal is, is deze dakbedekking weinig belastend voor de dakconstructie. Daardoor is een lichtere onderconstructie mogelijk. Globaal gezien kunnen we twee voorname soorten kunststof dakbedekking onderscheiden: PVC en EPDM.

Liever niet bellen? Maak gebruik van onze contactpagina.