Dakisolatie

Dakisolatie Almere

Voor het plaatsen van dakisolatie in Almere en omstreken ben je bij ons vakkundige dakdekkersbedrijf en loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren zijn maatwerk opdrachten. Wil je een afspraak maken om een offerte op te laten maken? Bel dan nu 06 8113 6883.

“Ik heb bij het vervangen van mijn platte dak ook meteen isolatie laten plaatsen door Sidney. Scheelt enorm en prachtig afgewerkt.”

Dakisolatie Almere schuin dak

Dakisolatie bij een schuin dak heeft als voordeel dat je in de koudere periodes bespaard op je stookkosten. Echter belangrijker is natuurlijk het comfort. Isolatie zorgt voor veel comfort. Isolatie laten plaatsen kan in verschillende vormen. Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden. Wij plaatsen isolatie op maat en helemaal afgestemd op jouw woning en situatie. Isolatie dient goed te worden geplaatst. Wij komen graag eerst kijken voordat wij een prijsopgave doen.

De beste dakisolatie met garantie bij SK Fleur

Dakisolatie Almere plat dak

Dakisolatie bij een plat dak, heeft als voordeel dat je in de koudere periodes bespaard op je stookkosten. Echter belangrijker is natuurlijk het wooncomfort. Isolatie zorgt voor veel comfort. Isolatie laten plaatsen kan in verschillende vormen. Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden. Wij plaatsen isolatie op maat en helemaal afgestemd op jouw situatie. Isolatie dient vakkundig te worden geplaatst. Wanneer de isolatie niet goed wordt geplaatst of de dakbedekking beschadigd raakt, kan er een vervelende gevolgschade optreden. Daklekkage kan het gevolg zijn. Wij komen graag eerst kijken voordat wij een prijsopgave doen.

Dakisolatie Almere voor dakkapellen

Dakisolatie bij een dakkapel, heeft als voordeel dat je in de koudere periodes bespaard op je stookkosten. Echter belangrijker is natuurlijk het wooncomfort. Isolatie zorgt voor veel comfort. Dakisolatie laten plaatsen kan in verschillende vormen. Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden. Wij plaatsen isolatie op maat en helemaal afgestemd op jouw situatie. Dakisolatie dient vakkundig te worden geplaatst. Wanneer de isolatie niet goed wordt geplaatst of de dakbedekking beschadigd raakt, kan er een vervelende gevolgschade optreden. Wij komen graag eerst kijken voordat wij een prijsopgave doen.

Let goed op bij het modificeren van je dakkapel. Een dakkapel dient vooraf goed te worden geïnspecteerd. Wij geven als tip mee om nooit zonnepanelen op je dakkapel te laten plaatsen. Waarom? Dakkapellen zijn niet berekend op de zware last. Zonnepanelen worden verzwaard tegen het wegwaaien van de zonnepanelen. Het gewicht gaat al snel naar de 70 Kg per paneel. Wanneer je bitumen beschadigd of je dakkapel inzakt, dan blijft er na regen een plas water in staan. Dit zorgt voor nog meer gewicht.

Meer informatie over dakisolatie?

Wil je meer weten of wij dakisolatie kunnen plaatsen in jouw situatie? Bel direct met 06 8113 6883 en wij staan je graag te woord.