Dakgoten

Dakgoot onderhoud

Dakgoot verstopt Almere, dakgoot vervangen of kleine verstopping?

Dakgoten verstopt  in Almere of in de nabije omgeving? Ook voor het vervangen van je dakgoot in Almere ben je bij Dakdekkers- en Loodgietersbedrijf Almere aan het juiste adres. De totaalleverancier voor alles aan je dak en dakgoot. Bel nu 06-8113 6883.

Dakgoot verstopt Almere

Met onze dienstverlening en jarenlange ervaring op het gebied van alles voor je dak en dakgoot, kunnen wij je snel vakkundig helpen. Het reinigen, repareren of vervangen van een dakgoot is specialistisch werk. Voor kleine verstoppingen kunnen worden wij doorgaans niet ingeschakeld. Wij geven je graag een aantal tips wat je zelf kunt doen bij een verstopping in je dakgoot. Let op dat je hier wel actie in onderneemt want je bent niet de eerste die een lekkage ervaart na een verstopping in de dakgoot.

Tip dakgoot verstopt: Zorg voor een goede ladder en een veilige werkomgeving. Plaats de trap of ladder onder de dakgoot. Zet deze niet tegen de dakgoot aan. Reinig de dakgoot met de hand of een passend gereedschap.

Ben je niet meer in staat zelf op de ladder te klimmen of heb je deze simpelweg niet? Bel ons op en informeren je graag waar wij je bij kunnen helpen. Wij zijn Dakdekkers- en loodgietersbedrijf Almere met een sterke familieband. Het specialisme en vakmanschap geven wij over van generatie op generatie. Waar kun je ons allemaal voor bellen?

  • Verstopping in de dakgoot
  • Reinigen van de dakgoot
  • Plaatsen van nieuwe dakgoten
  • Dakbedekking
  • Dakreparatie
  • Dakinspectie
  • Gas
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Verstoppingen in WC en Afvoeren

Dakgoot verstopt Almere, kan ik altijd bellen?

Wij hebben een spoedservice voor alle inwoners van Almere en omstreken. Bel gerust op en past het voor ons om direct of spoedig te komen voor uw dakgoot, dan plannen we een spoedafspraak in. Een verstopping in een dakgoot is voor ons geen spoedservice, maar plannen graag een afspraak met je in. Wij hechten veel waarde aan een gemaakte afspraak en zien graag dat de afspraak daadwerkelijk doorgaat.

Wanneer wij op locatie komen is het fijn als de ruimte waar wij onze ladder moeten plaatsen al vrij is gemaakt. Dit is absoluut geen must maar zo kunnen wij het meest efficiënt en daarmee ook kostenefficiënt te werk gaan. 

Ook voor andere verstoppingen

Bij een ander soort verstopping weten wij door onze jarenlange ervaring snel de verstopping te lokaliseren en te verhelpen. Onze vakkundige monteurs gaan doorgaans direct aan het werk. Bij een verstopte gootsteen of afvoer zijn zij perfect in staat met hun gereedschap de verstopping te verhelpen en de leidingen te reinigen. Is uw wc verstopt? Dan gaan onze loodgieters pragmatisch te werk. Op de knieën en aan meteen tot een oplossing komen.

Wij werken voor de particuliere markt en de zakelijke markt. Mochten wij onverhoopt even niet kunnen opnemen, bel dan gerust direct nog een keer. Bel en dan nu met 06-8113 6883.