Loodgieter Almere

Loodgieter en Installateur Sidney Fleur

Welkom bij het ervaren loodgietersbedrijf uit Almere

Heeft u problemen met uw waterleidingen of riolering waardoor er lekkage is ontstaan? Of wilt u gaan renoveren en moeten er nieuwe leidingen worden aangelegd? Schakel dan het betrouwbare loodgietersbedrijf uit Almere in. Wij komen bij u op locatie om uw problemen snel en vakkundig te verhelpen. Hieronder leest u meer over onze dienstverlening!

Kenmerkend voor S.K. Fleur is het feit dat wij zeer allround zijn. U vindt bij ons alle expertise onder één dak en hoeft dus niet verder te zoeken. Zo kunnen wij het volgende voor u doen:

  • Reparaties (ook bij spoed)
  • Onderhoud en aanleg van leidingen
  • CV ketels installeren en onderhouden
  • Waterleidingen aanleggen en ontstoppen
  • Uw daken herstellen of renoveren

Daarnaast staat een goede communicatie bij ons hoog in het vaandel. Wij bespreken uw wensen uitvoerig en gaan pas aan de slag wanneer alles is besproken. Betreft het een groot project, dan geven we natuurlijk een indicatie van de tijd die wij nodig hebben. Bij het loodgietersbedrijf uit Almere weet u dus altijd waar u aan toe bent.

Kies voor de totaaloplossing!

Kortom, voor een totaalpakket aan diensten bent u bij ons aan het juiste adres, van afvoer tot centrale verwarming. Bij een spoedgeval staan wij direct voor u klaar. Ons loodgietersbedrijf is werkzaam in heel regio Almere. Woont u in deze regio en heeft u onze expertise nodig? Neem dan direct contact met ons op, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Loodgieter Almere

Loodgietersbedrijf Almere S.K. Fleur is al jarenlang dé betrouwbare loodgieter in de regio Almere. Met onze unieke spoed service ben je er zeker van dat iedere verstopping of lekkage snel en vakkundig wordt verholpen. Wij maken gebruik van technieken die al jarenlang beproefd zijn in het loodgietersvak. Uiteraard ontvang je hier ook garantie op. Informeer naar de voorwaarden. Vul ons contactformulier loodgieter in of bel direct via 06 8113 6883

Verstoppingen Almere

Is je WC verstopt of afvoer verstopt? Neem dan direct contact op met ons Loodgietersbedrijf Almere, onze spoed loodgieter is snel ter plaatse om je probleem te verhelpen. Loodgietersbedrijf Almere is ruim beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per de week.

Onze vakmensen komen dezelfde dag nog bij jou langs en pakken het probleem aan. Loodgietersbedrijf Almere staat altijd voor je klaar!

Onderhoud door loodgieter

De meeste mensen zijn zich meestal niet bewust van het onderhoud dat aan leidingwerk, CV ketel, sanitair en afvoer moet plaatsvinden. Vaak komt een Loodgietersbedrijf bij je langs als het al te laat is. Zorg er voor dat je periodiek een kijkje neemt bij je leidingen, sanitair en afvoer om ernstige problemen te voorkomen. Door het grote aantal aanvragen voor ons specialisme voor dakwerkzaamheden en loodgieterswerkzaamheden, hebben besloten geen CV ketel werkzaamheden meer uit te voeren. Begint je afvoer al minder goed door te lopen. 

Dit is een tikkende “klus” die vroeg of laat professioneel gereedschap behoeft. Hoe eerder je een loodgieter inschakelt, hoe beter dit zal zijn.

Lekkage Almere

Als je hulp nodig hebt bij het verhelpen van een of meerdere lekkages, bijvoorbeeld als gevolg van stormschade, neem dan direct contact op met Loodgietersbedrijf Almere. Onze specialisten verhelpen iedere lekkage vakkundig. Of het nu gaat om een lekkende kraan of schade als gevolg van lekkage of een stuk bitumen wat is losgekomen. Bel direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Verstoppingen

Wanneer je last hebt van lekkage of een verstopping in Almere kun je rekenen op de diensten van S.K. Fleur. Wij hebben ervaring met het repareren van waterleidingen en kunnen complete installaties uitvoeren op het gebied van water, gas en riolering. Ook kun je ons inschakelen wanneer u een nieuwe CV ketel wilt installeren. Bij ons vind je dus alle expertise onder één dak!

Installatiewerk Almere

Niet alleen als er problemen zijn, kun je een beroep doen op ons dakdekkers- en loodgietersbedrijf Almere. Wij helpen je ook bij het installeren van leidingwerk, voor bijvoorbeeld je nieuwe huis, of bij een verbouwing. Zo kom je ook op een leukere manier in contact met een je toekomstige loodgieter, wij plaatsen je leidingwerk en ander installatiewerk aan op professionele wijze, zodat jij er jarenlang plezier aan kunt beleven. Je kunt ervan uitgaan dat wij onze werkzaamheden volgens de meest actuele wet en regelgeving uitvoeren.

Heb je een ander probleem in of rondom je huis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Loodgietersbedrijf Almere kan je zeker van dienst zijn.