Dakrenovatie

Dakrenovatie Almere

Een dakrenovatie uit laten voeren is voor elke woning of bedrijfspand aan de orde. Ieder dak, iedere constructie is onderhevig aan onderhoud. Bij een volledige dakrenovatie wil je er daarna vanuit gaan dat je voor tientallen jaren onderhoudsvrij bent. Bel Loodgietersbedrijf Almere voor een duurzame oplossing 06 8113 6883.

“Het volledige dak is naar tevredenheid gerenoveerd. Ben blij met de keuze voor Sidney. Van A tot Z hebben ze exact geleverd wat we hebben afgesproken en met een afwerkingsniveau waar je graag naar kijkt.”

Dakrenovatie plat of schuin dak

Bij het renoveren van een volledig dak zijn de werkzaamheden bij een plat of schuin dak zeer uitlopend. Dit komt door de verschillende soorten dakbedekking en constructies. Loodgietersbedrijf Almere is in alle soorten daken gespecialiseerd (met uitzondering van kunststof daken). Om een goede offerte voor u op te kunnen stellen, is het belangrijk dat wij de huidige situatie goed in kaart brengen. Voordat wij een vrijblijvende offerte uitbrengen, zullen wij uw dak van tevoren komen inspecteren.

Dakisolatie

Bestaande dakisolatie zal moeten worden verwijderd. Is het mogelijk om het isolatiemateriaal te hergebruiken? Omwille van snelheid kosten en garantie dat werkzaamheden goed worden uitgevoerd, hergebruiken wij isolatiemateriaal in principe niet.

Dakgoten

Loodgietersbedrijf Almere levert en vervangt dakgoten. Recent je dakgoot vernieuwd en kan deze worden hergebruikt, dan is het mogelijk om deze opnieuw te bevestigen. Wil je dat wij tijdens je dakrenovatie ook meteen je dakgoot vervangen? Geen enkel probleem, wij adviseren je graag en nemen deze vrijblijvend mee in onze offerte.

Leidingwerk

Ons dakdekkers- en loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in zowel dakwerkzaamheden als loodgieterswerkzaamheden. Dit levert voor onze klanten vele voordelen op. Moet het leidingwerk worden vervangen, verlegd of additioneel leidingwerk worden geplaatst, dan is het fijn dat wij dit als specialisme hebben.

Offertetraject dakrenovatie

Onze relatie begint altijd met een gesprek (persooonlijk of telefonisch) of per e-mail. Elke dakrenovatie is maatwerk en daarvoor moeten we op locatie naar de huidige situatie komen kijken. Wij nemen alle wensen door en bekijken de huidige situatie. Vervolgens brengen wij een maatwerk offerte uit. Informeer gerust naar onze garantievoorwaarden. Deze verschillen bij ons per soort werkzaamheden, daarom kunnen wij hierover weinig vermelden op onze website. Bij een dakrenovatie krijgen onze klanten altijd marktconform garantie.

Stuur een mail naar sidneyfleur@gmail.com of bel direct 06 8113 6883.