Dakspecialist Almere

Dakspecialist Almere dé expert en fijn familiebedrijf

Heb je last van een verstopping, overstroming, lekkage of is dak aan vervanging toe? Wij zijn de vakkundige dakspecialist in Almere. Bel nu met 06-8113 6883.

Een echte dakspecialist in Almere

Dakdekkers- en loodgietersbedrijf Almere is door de jaren niet het best in marketing geweest. Laat je niet misleiden door de paar reviews. Na de zomer van 2019 gaan wij aan onze klanten vragen of ze een review willen achterlaten. We hebben inmiddels de meeste en beste beoordelingen. Deze zijn echter nog niet representatief voor onze dienstverlening.

Binnen onze familie hebben wij gezamenlijk al meer dan 80 jaar ervaring als dakspecialist. Alle werkzaamheden aan en rondom het dak zijn ons met de paplepel ingegoten. Wij zijn in staat snel vakkundig uw probleem te adresseren en vervolgens snel en duurzaam op te lossen. Bel nu met echte vakmensen op 06-8113 6883. Wij zijn je graag van dienst.

Dakdekker Almere

Onze dakdekker service in Almere is er ook voor klanten buiten Almere. Wij streven er naar om direct bij het eerste contact op te nemen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan echter voorkomen door onze altijd volle agenda wij niet altijd direct kunnen opnemen. Wil je meteen een afspraak voor een dakinspectie, dakreparatie of voor een complete dakrenovatie? Neem vrijblijvend contact op.

Onze spoedservice voor daken in Almere

Onze 24 uur service is echt altijd bereikbaar. We zijn 24/7 bereikbaar en ook echt 365 dagen per week. Wij zijn allemaal uitgerust met al het benodigde professionele apparatuur en hebben een standaard uitrusting bij ons, waardoor we iedereen snel en vakkundig kunnen helpen. 

Dakwerkzaamheden als specialisme

Heb je zelf alles geprobeerd? Alles in en rondom het dak is maatwerk. Maatwerk vraagt kennis, expertise en vakkundigheid. Wij geven deze vaardigheden van generatie op generatie door zodat de kennis niet verloren gaat. Er treden ook veranderingen op wet en regelgeving. Je kunt ervan uitgaan dat wij als professionals altijd op de hoogte zijn van de wet en regelgeving. 

Dakdekkers- en loodgietersbedrijf Almere is een bedrijf met het oogpunt op doelgericht problemen oplossen en de hoogste kwaliteit dakwerkzaamheden leveren. Ons Dakdekkers- en loodgietersbedrijf komen al jaren bij particulieren, kleine en grote bedrijven om alle problemen omtrent leiding, dakgoot, zink, dakwerk en loodgieterswerk in Almere en omstreken op te lossen. Wij zijn in Almere een begrip. Wij streven ernaar dat je ons over jaren nog herinnert als je dakbedekking aan vervanging toe is. Bel nu 06-8113 6883.