WC Verstopt Almere

WC verstopt Almere

WC verstopt Almere dan bel je een lokaal Loodgietersbedrijf. Wij zijn volledig ingericht op dit soort werkzaamheden. Kom je er zelf niet uit? Wij lossen je wc verstopping snel op. Bel 06-8113 6883.

WC verstopt Almere

Een verstopte wc is enorm vervelend. Het kan een heel huishouden beïnvloeden. Wij geven je een aantal tips wat je zelf kunt proberen. Kom je er ondanks onze tips niet uit of heb je er helemaal geen zin in en wil je een professional inschakelen? Schakel ons dan gerust in. Wij helpen wekelijks een aantal mensen en bedrijven met hun verstopte wc’s in Almere en omstreken.

Heb je een rubberen handschoen in huis? Wanneer uw wc verstopt is en de verstopping is met de hand te bereiken, verwijder dan de betreffende verstopping. Pak hem vast als je hem voelt en trek deze eruit.

Heb je een ontstopper in huis? Verwarm het rubber van de ontstopper onder een warme kraan. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Zorg ervoor dat de kop van de ontstopper het gat volledig afdekt van je verstopte wc. Gebeurd dit niet dan zal er niet genoeg kracht kunnen worden uitgevoerd. Heb je de ontstopper geplaatst en is deze onder water? Begin dan nu eerst rustig met duwen en vervolgens trekken. Het probleem hiermee is dat het de verstopping in de wc kan verergeren. Probeer de nadruk op het trekken te leggen. Dus minder kracht bij het duwen en meer druk uitoefenen bij het trekken.

De meest riskante manier van zelf je wc verstopping verhelpen is deze: Heb je een metalen kleerhanger en kun je er 1 missen? Vorm de kleerhanger zo dat de haak zover mogelijk van je hand af kan zijn. Wanneer de ontstopping nog niet te diep zit kun je een poging wagen. Dek de haak van de hanger af met een stukje doek zodat deze uw verstopte wc niet beschadigd. Probeer nu met de hanger de verstopte wc weer vrij te maken door te duwen en te draaien. Waarom is deze riskant? Wanneer de metalen haak je wc het porselein beschadigd, kan het betekenen dat je een nieuwe wc moet plaatsen.

Je wc verstopping is nog niet verholpen

Vervelend dat je wc nog steeds verstopt is. Met onze loodgieter service in Almere kun je binnen enkele tientallen minuten van je verstopping af zijn. Wij zijn volledig ingesteld op dit soort spoedklussen. Onze loodgieters zijn naast professionele loodgieters ook echte vakmannen voor iedere verstopping en alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel een keuken verstopping als een wc die verstopt is in Almere.

Onze dienstverlening is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag beschikbaar. Onze vakkundige specialisten werken voor echte spoedzaken langer door.

Wanneer blijkt dat de verstopping in uw wc verder zit en in uw rioleringsstelsel zit, ben je ook bij Dakdekkers- en loodgietersbedrijf Almere ook aan het juiste adres.

Garantie bij een WC ontstopping

Heb je een vraag omtrent je verstopte wc? Dan kun je een e-mail sturen. Wij streven er naar om snel te reageren, maar wij adviseren je voor een wc verstopping telefonisch contact op te nemen. Wij hanteren bij een WC verstopping altijd garantie. Omdat wij vooraf de situatie altijd graag vooraf willen bekijken, vermelden wij dit niet op de website.

Je kunt je vast voorstellen dat wij ook worden ingeschakeld bij woningen waarbij de leidingen allang vervangen hadden moeten worden. Voor dit soort excessen kunnen wij dit niet vermelden. Uiteraard zijn al onze prijzen en voorwaarden meer dan eerlijk en altijd marktconform. Bel direct met 06-8113 6883 en dan zorgen wij ervoor dat je verstopping in Almere snel ontstopt is.

Is bij een WC verstopping ook mijn riool of gootsteen verstopt?

Het ontstoppen van het riool is doorgaans niet nodig wanneer een wc verstopt is. Bij een verstopte afvoer of wc is het van groot belang dat de ontstopping correct en duurzaam gebeurd. Lees hier meer over verstoppingen.

Een verstopte gootsteen in combinatie met een wc verstopping komt niet zoveel voor. Vaak zal dit te herleiden zijn naar de afvoer erachter. Bij een verstopping van de gootsteen adviseren wij je de sifon even los te maken en te kijken of u deze vrij kunt maken. Dit is een klusje welke die door vrijwel iedereen kan worden geklaard. Waar je dan wel eens tegenaan kunt lopen is dat uw sifon niet goed meer terug geplaatst kan worden. Doe een aantal pogingen en je zult merken dat het lukt. Kom je er toch uit en blijkt je sifon te lekken? Dan kunnen wij je van dienst zijn.

 WC verstopt Almere, een reden om met de spoedservice te bellen?

Jazeker, schroom niet om contact op te nemen. Wanneer het je huishouden dermate ontwricht is het een spoedzaak voor toch? Wij begrijpen dit en je bent niet de enige die onze spoedservice raadpleegt. Bel nu met onze spoedservice op 06-8113 6883.