Dakbedekking met zinkwerk in Haarlem

Dakwerkzaamheden met zinkwerk in HaarlemDakdekker in Haarlem zinkwerk 2

Ons dakdekkers- en loodgietersbedrijf heeft veel focus in de regio. Enerzijds omdat het handig is met reistijd en als er onverhoopt wat blijkt te zijn je snel kan schakelen. Voor deze klus werden we via via gevraagd omdat wij een van de betere zijn met zinkwerkzaamheden. Deze dakbedekking en zinkwerk klus was in Haarlem. Gelukkig met prachtig weer.

Zinkwerk Haarlem

Met deze blog nemen wij jullie graag mee in onze dagelijkse werkzaamheden. Tegelijkertijd is een mooie showcase voor ons, om ons vakmanschap niet alleen in woorden te laten zien, maar ook in daden. Wij hopen jullie hiermee een mooie inkijk in onze dienstverlening te geven.

“Echt super bedankt. De klus is enorm soepel verlopen en bekijk het resultaat zelf, echt vakmanschap.”

Dakdekker in Haarlem zinkwerk maatwerkMet deze zinkwerk klus hebben wij weer een zeer tevreden klant weten te maken en wensen wij hen een hele mooie tijd in de tuin. Hiernaast ziet u een tussentijdse foto van het zinkwerk wat bijna voltooid is. De eerste foto is het eindresultaat. Zink is een materiaal wat prachtig is om mee te werken. Het is dan ook een echte passie van ons.

De kennis om dergelijke zinkwerkzaamheden uit te voeren, krijgen wij al op jonge leeftijd mee. Het wordt ons met de paplepel ingegoten en het vakmanschap wordt hiermee van generatie doorgegeven.

Mocht je vragen hebben of interesse hebben in onze dienstverlening, bel dan gerust met de vakman op 06-81136883

Zinken dakrand