Maatwerk loodwerkzaamheden Amsterdams Hotel

Prachtig loodwerk aan een Amsterdams hotelloodwerkzaamheden Amsterdam eindresultaat van maatwerkopdracht

Wij zijn bijzonder trots op deze opdracht. Als dakdekkers pur sang met een passie voor maatwerk, worden wij regelmatig ingezet voor prachtige opdrachten. Zo ook deze loodwerkzaamheden aan een hotel in Amsterdam. Tijdens deze opdracht konden we ons vakmanschap tonen. Het maatwerk en gebruik van lood is bijzonder om uit te voeren. Het materiaal is prachtig.

“Wij willen jullie enorm bedanken voor het prachtige resultaat. Het is veel mooier geworden dan wij hadden kunnen bedenken.”

Loodwerkzaamheden Amsterdam

Alle loodwerkzaamheden die wij uitvoeren zit marktconforme garantie op. Wij staan achter onze lood- en dakwerkzaamheden. Zoals je kunt zien is het niet voor niets dat wij voor dit soort loodklussen worden ingeschakeld. Alle dakwerkzaamheden die wij verrichten, houden wij niet alleen rekening met alle installatienormen maar is het voor vanzelfsprekend dat de esthetiek wordt gerespecteerd. Kwaliteit en uiterlijk gaan hand in hand wanneer wij dakwerkzaamheden uitvoeren. Hier vind je onze verzamelpagina voor al onze dakdekker werkzaamheden.

Gevestigd in Almere maar werken geregeld in de omgeving

Wij zijn gevestigd in Almere, maar wij worden door onze vaste klanten netwerk vaak voorgedragen. Veel van onze opdrachten komen vanuit mond op mond reclame. Dit is een belangrijk gegeven voor ons en wij zetten hier ons ook dagelijks voor in. Als een waar familiebedrijf streven we naar kwaliteit en in harmonie zeer belangrijk. Wij voeren ons werk met passie en plezier uit.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan snel direct met de vakman op 06-81136883. Maatwerkopdracht loodbedekking Amsterdam

Loodwerkzaamheden maatwerk dak